Natuurlijke penisvergroting met Libido Max.

Oefeningen

Stretch en press oefeningen voor een dikkere en langere penis.

Penis pressing voor meer dikte!

De meeste vrouwen houden van een dikke penis tijdens de penetratie omdat hierdoor de wand van de vagina meer wordt gestimuleerd. De volgende massageoefening is van belang omdat het helpt de omtrek van de schacht te vergroten. Zorg dat je het glijmiddel of gel op de penis aanbrengt voordat je begint met de oefeningen. Wanneer de penis in volle erectie is kun je met de massage beginnen. Pak de penis stevig vast met duim en wijsvinger zo diep mogelijk in de onderbuik en stuw het bloed vervolgens met een knijpende beweging omhoog in de richting van de eikel. Op deze manier stroomt zoveel mogelijk bloed in de penis.


Als je dit correct doet zal de eikel lichtelijk donkerder kleuren en de aderen op de penis zullen zichtbaar worden. Houd deze greep gedurende 30 tellen vast. Schudt vervolgens de penis uit en laat het bloed weer terug stromen. De druk in de zwellichamen zal afnemen. Herhaal deze handeling dagelijks 10 keer achter elkaar en je zult merken dat de penis na enkele weken dikker en steviger wordt. De massage zorgt er namelijk voor dat de zwellichamen meer bloed gaan opnemen en door de opgevoerde druk in de penis zetten ze in omvang uit.

Penis stretching voor meer lengte!

De lengte van de penis is afhankelijk van de grootte van de zwellichamen in de penis. Door dagelijks de tabletten te slikken stimuleer je de groei van het geslachtsorgaan en is het mogelijk om de lengte van de penis met centimeters te laten toenemen. Om dit proces te stimuleren en te versnellen is het advies om de volgende massageoefening dagelijks gedurende de gehele lengte van de kuur te doen. Deze oefening werkt het beste als de penis in half stijve toestand is. Omvat de penis stevig met de duim en wijsvinger net achter de eikel. Trek de penis nu neerwaarts van het lichaam af in een hoek van 45°. Houd 30 tellen lang deze spanning op de penis. Na de 30 tellen pak je de penis bij de basis en schud het een keer of 20 snel uit. Herhaal deze handeling vervolgens nogmaals naar links en rechts. Trek niet te hard aan de penis, het is niet de bedoeling dat het pijnlijk word. Tijdens het verloop van de kuur kun je de trekkracht lichtelijk opvoeren.


Zorg altijd dat je bij aanvang van de oefeningen de penis insmeert met een glijmiddel of gel zodat de huid elastisch blijft. Let bij het stretchen en masseren goed op dat dit niet pijnlijk wordt en als er kleine rode vlekjes op de penis verschijnen, stop dan enkele dagen met de oefeningen en hervat de oefening pas weer wanneer de vlekjes zijn verdwenen. De vlekjes zijn ongevaarlijk, dit zijn slecht minuscule haarvaatjes die zijn gesprongen door de druk en groei van de penis.