LibidoMax, het ultieme penis vergrotings middel!

Oefeningen

Stretch en press oefeningen voor een dikkere en langere penis.

Penis pressing voor meer dikte!

De meeste vrouwen vinden een dikke penis erg prettig tijdens de penetratie omdat hierdoor de wand van de vagina meer wordt gestimuleerd. De volgende massageoefening is dus belangrijk omdat het helpt de omtrek van de schacht te vergroten. Zorg dat u glijmiddel of gel op de penis aanbrengt alvorens u begint met de oefeningen. Als de penis helemaal in erectie is en de penis goed glad is, kunt u met de massage beginnen. Pak de penis stevig met duim en wijsvinger zo diep mogelijk in de onderbuik vast en stuw het bloed vervolgens met een knijpende beweging omhoog in de richting van de eikel. Op deze manier stuwt u zoveel mogelijk bloed in de penis.


Als u dit correct doet zal de eikel lichtelijk donkerder kleuren en de aderen op uw penis zullen dik opgezet zichtbaar worden op de penis. Houd deze greep gedurende 30 tellen vast. Schudt vervolgens de penis uit en laat het bloed weer terug stromen. De druk in de zwellichamen zal afnemen. Herhaal deze handeling dagelijks 10 x achter elkaar en u zult merken dat de penis na enkele weken dikker en steviger wordt. De massage zorgt er namelijk voor dat de zwellichamen meer bloed gaan opnemen en door de opgevoerde druk in de penis zetten ze in omvang uit.

Penis stretching voor meer lengte!

De lengte van uw penis is afhankelijk van de grootte van de zwellichamen in de penis. Door dagelijks de tabletten te slikken stimuleert u de groei van uw geslachtsorgaan en is het mogelijk om de lengte van uw penis met vele centimeters te laten toenemen. Om dit proces te stimuleren en te versnellen zodat u in minder tijd uw penis centimeters groter maakt, adviseer ik u om de volgende massageoefening dagelijks gedurende de gehele lengte van de kuur te doen. Deze oefening werkt het beste als de penis in halfstijve toestand is. Omvat de penis stevig met u duim en wijsvinger net achter de eikel. Trek de penis nu neerwaarts van uw lichaam af in een hoek van 45°. Houd 30 tellen lang deze spanning op de penis. Na de 30 tellen pakt u de penis bij de basis en schud de penis een keer of 20 snel uit. Herhaal deze handeling vervolgens nogmaals naar links en nogmaals naar rechts. Trek niet te hard aan de penis, zorg dat het niet pijnlijk is. Tijdens het verloop van de kuur kunt u de trekkracht lichtelijk opvoeren.


Zorg altijd dat u bij aanvang van de oefeningen de penis insmeert met een glijmiddel of gel zodat de huid elastisch blijft. Let bij het stretchen en masseren goed op dat dit niet pijnlijk wordt en als er kleine rode vlekjes op de penis verschijnen stopt u dan enkele dagen met de oefeningen en hervat de oefening pas weer als de vlekjes zijn verdwenen. De vlekjes zijn ongevaarlijk, dit zijn slecht minuscule haarvaatjes die zijn gesprongen door de druk en groei van de penis.